Netflix presenta el tràiler i pòster oficial de ‘BIRD BOX BARCELONA’


Els germans Pastor han dirigit aquesta pel·lícula de ciència-ficció postapocalíptica situada a la ciutat comtal que està protagonitzada per Mario Casas.


Netflix ha publicat el tràiler oficial de Bird Box Barcelona, l’esperat spin-off de A Ciegas a càrrec dels germans Pastor i que arribarà a la plataforma el 14 de juliol. A més, també ha compartit el pòster oficial de la pel·lícula.

El guió també ha estat escrit pels germans Pastor, basant-se lliurement en la novel·la de Josh Malerman de la mateixa manera que el film anterior. Explica aquest argument:

Després de l'arribada d'una presència misteriosa que està destruint la població mundial, Sebastián (Mario Casas) comença un viatge de supervivència a través dels deserts carrers de Barcelona. Pel camí es trobarà amb altres supervivents amb què formarà aliances incertes per intentar escapar de la ciutat. Aviat s'adonaran que hi ha una amenaça nova i inesperada encara més perillosa.

Mario Casas protagonitza aquesta pel·lícula postapocalíptica, al costat de Georgina Campbell, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Diego Calva, Patrick Criado, Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner i Leonardo Sbaraglia.

Tota l’acció de Bird Box Barcelona se situa amb la ciutat comtal, però aquesta producció de Netflix ha estat rodada en anglès i no mostra rastre d’identitat catalana. Més enllà de detalls de producció, la web del Gencat no ha confirmat si hi haurà doblatge en català.

Bird Box va ser una de les apostes de Netflix més exitoses del 2018. A casa nostra va arribar sota el títol “A Ciegas”, i era una pel·lícula de ciència-ficció postapocalíptica protagonitzada per Sandra Bullock on s’explicava la història d’una estranya presència que obligava als humans que la presenciaven a suïcidar-se.
Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris