Darrere les càmeres de 'TALK TO ME' (2023), la nova sensació del terror


Alguns la consideren ja com la pel·lícula de terror de l'any. Háblame, s'estrena en castellà als cinemes l'11 d'agost gràcies Diamond Films.


Després de ser presentada al Festival de Berlín i passar per la secció Midnight del Festival de Sundance, els qui han vist la pel·lícula Talk To Me parlen meravelles, fins i tot, alguns s’atreveixen a considerar-la com la pel·lícula de terror de l’any.

Parlem de la pel·lícula dels bessons australians Danny Philippou i Michael Philippou, coneguts arreu pel seu canal de YouTube RackaRacka, que té més de 6,5 milions de subscriptors i més de 1,5 bilions de reproduccions. Allà hi pengen vídeos on mostren efectes especials impressionants combinat amb humor negre. En el cinema van formar part de l’equip de rodatge de Babadook de Jennifer Kent. Tot plegat, una expèriencia i popularitat que els ha obert les portes a debutar com a directors amb Talk To Me.

A continuació us mostrem un vídeo “darrere les càmeres” de Talk To Me subtitulat en castellà, on es mostra la manera de ser posseït per un esperit utilitzant una mà embalsamada, i així connectar amb els morts. No hi ha spoilers.


Diamond Films porta als cinemes catalans i espanyols Talk To Me, amb el títol en castellà “Háblame”, l’11 d’agost. Aquest és el tràiler oficial:


La pel·lícula explica com la solitària adolescent Mia s'enganxa a l'emoció d'invocar esperits usant una mà embalsamada, però quan s'enfronta a una ànima que diu que és la seva mare morta, provoca una plaga de forces sobrenaturals i es debat entre decidir en qui pot confiar: en els vius o als morts.

Està protagonitzada per Sophie Wilde (“La porta màgica”), Joe Birdi, Alexandra Jensen ("Beat"), entre altres talents emergents.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris