El director de 'Ringu' torna amb 'THE FORBIDDEN PLAY' (2023)


L’actriu Kanna Hashimoto protagonitza aquesta adaptació al cinema de la novel·la de terror de Karma Shimizu. Estrena als cinemes el 17 de novembre.


A finals dels noranta el director Hideo Nakata va adaptar al cinema la novel·la Ringu escrita per Koji Suzuki, aconseguint un gran èxit internacional fins al punt de popularitzar el J-Horror. La unió entre el cineasta i un escriptor s’ha tornat a produir.

Però Nakata aquest cop no ha adaptat un relat de Suzuki, sinó de l’escriptor Karma Shimizu. Parlem de la novel·la Kinjirareta Asobi (publicada el 2019 i inèdita a Espanya), que en anglès es tradueix com a “The Forbidden Play”, el títol internacional de la pel·lícula.

Toei produeix la pel·lícula i l’estrenen al Japó el 8 de setembre. El 17 de novembre arribarà a les sales de cinema catalanes gràcies a Selecta Visión.



Naoto Ihara (Daiki Shigeoka) viu feliç amb la seva esposa Miyuki i el seu fill Haruto (Minato Shogaki). La seva felicitat s'enfonsa quan Miyuki mor sobtadament en un accident de cotxe. A partir d'aquell moment Naoto cau en un dolor profund per la mort de la seva dona. Mentrestant, Haruto enterra el dit de la seva mare morta al jardí i resa cada dia perquè torni a la vida.

Un dia reben la visita de la directora de cinema Hiroko Kurasawa (Kanna Hashimoto), que solia treballar amb Naoto Ihara. Allà veu en Haruto cridant un estrany encanteri al seu jardí. Aviat començaran a ocórrer successos estranys al lloc



Com indiquem, l’estrella del cinema japonès Kanna Hashimoto participa en el repartiment. Aquesta jove actriu se l’ha pogut veure a pel·lícules de terror com la recent Re/Member (disponible a Netflix), Signal 100 (presentada a Sitges) o a les live action de Gintama i Assassination classroom.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris