Brad Anderson dirigirà 'Twilight of the Dead', el lliurament final de la saga de zombis de George A. Romero

Imatge de La nit dels morts vivents

El director de La Nit dels Morts Vivents (1968) va començar a escriure el guió de Twilight of the Dead poc abans de morir el 2017 i va quedar inacabat.


George A. Romero abans de morir escrivia el guió de la que havia de ser la seva nova pel·lícula de morts vivents, titulada Twilight of the Dead (“El Crepuscle dels Morts” en català). Amb la seva defunció el guió va quedar incomplet i, com és obvi, la producció no es va iniciar, però avui el portal The Hollywood Reporter informa que aquest any començarà el rodatge!

El director Brad Anderson ("El Maquinista", "Sessió 9") és l'encarregat de dirigir-la. En declaracions al citat portal nord-americà, Anderson explica la importància que va tenir en ell La Nit dels Morts Vivents: “va ser enormement inspiradora per a mi”, diu el cineasta. Afegeix amb relació a Twilight of the Dead que “aquesta també és una pel·lícula de zombis en què les extremitats volen i els caps roden, però que també tracta sobre la transformació social, i ens fa la pregunta: Què és ser humà? També és una pel·lícula de terror amb "cor" i, m'atreveixo a dir, esperança”.

La seminal La Nit dels Morts Vivents (1968) va ser la primera pel·lícula de la història que mostrava zombis caníbals, més enllà de fer una reflexió sobre el racisme i la condició humana. De fet, també va ser el primer film a tenir un protagonista negre. La saga va continuar amb Zombie (1978), El dia dels morts (1985), La terra dels morts vivents (2005), El diari dels morts (2007) i La resistència dels morts (2009). Twilight of the Dead continuarà la saga alhora que la conclourà.

Pel que fa al seu argument l'acció se situa en una illa tropical, i que s'endinsa en la naturalesa fosca de la humanitat des de la perspectiva dels últims humans a la terra que estan atrapats entre faccions dels no-morts.

El guió ha estat “finalitzat” per Joe Knetter (“Space Wars”), Robert Lucas (“That's a Wrap”) i Paolo Zelati (“The Profane Exhibit”). És una producció de Rountable Entertainment i que disposa de la filla de George Romero, Suzanne Romero, com a productora.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris