'La Piscina', nova producció de James Wan i Blumhouse que s'estrena el 9 de febrer

La piscina 2023 terror James Wan


James Wan produeix aquesta pel·lícula de terror basada en el curtmetratge del 2014 dirigit per Bryce McGuire i Rod Blackhurst.




Una piscina maleïda


Després de l'exitosa relació entre les empreses Blumhouse i Atomic Monster amb M3GAN (va recaptar 180 milions de dòlars a tot el món havent costat 12 milions), aquesta aliança tindrà continuïtat el 2024 amb La Piscina ("Night Swim" títol original).

Una pel·lícula de terror dirigida per Bryce McGuire basada en un curtmetratge del 2014 que el mateix McGuire amb la col·laboració de Rod Blackhurst van dirigir. Amb el suport de James Wan en la producció, La Piscina promet ser un dels títols més potents de l'any que ve.

SINOPSI: Ray Waller, una estrella del beisbol obligada a retirar-ser per una malaltia degenerativa, es muda a una nova casa juntament amb la seva esposa Eve i els seus dos fills. La casa disposa de piscina, i a més de la diversió que pot oferir-los als fills, Ray també la contempla com una eina terapèutica. Però, la casa amaga un terrible secret.

Wyatt Russell (Overlord) protagonitza la pel·lícula, a més de Kerry Condon (Roma), Amélie Hoeferle, Ben Sinclair i Gavin Warren.

Universal Pictures distribueix la pel·lícula a l'estat espanyol La Piscina. L'estrena als cinemes és el 9 de febrer, i no el dia 26 de gener com s'havia previst inicialment.


Atomic Monster Productions és una empresa de cinema fundada per James Wan, director de Saw i Expedient Warren. És l'empresa que ha produït La Piscina, i té previst estrenar altres pel·lícules com M3GAN 2.0, la readaptació de Salem's Lot, o el remake d'Aracnofòbia, entre molts altres projectes en marxa.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris