'Pig Killer': La pel·lícula basada en l'assassí en sèrie canadenc Robert 'Willie' Pickton i els seus horripilants crims

Pig Killer 2022 Chad Ferrin
 

Basada en el cas real de l'assassí en sèrie més prolífic de la història del Canadà: violacions, tortures, assassinats, desmembraments i canibalisme.



Un cuidador de porcs


Basada en el cas real de l'assassí en sèrie canadenc Robert 'Willie' Pickton, arriba el 17 de novembre als cinemes nord-americans la pel·lícula Pig Killer, un slasher de baix pressupost que el seu tràiler ens recorda a La Matança de Texas.

En el cas real,  Robert 'Willie' Pickton va violar, torturar, matar i desmembrar una cinquantena de dones durant dues dècades, i fins i tot es sospita que podia haver practicat el canibalisme. Era un crador de porcs, i un d'ells el considerava la seva principal companyia, el qui ell anomenava Balthazar. Willie va terroritzar la localitat de Downtown Eastside, a prop de Vancouver (Candadà), fins que va ser detingut el 2002. Pig Killer s'inspira lliurement en aquest cas real.

Chad Ferrin dirigeix la pel·lícula. El repartiment l'integra Jake Busey (Starship Troopers), Bai Ling (El Corb, Dumplings), Lew Temple (The Walking Dead) i Ginger Lynn (The Devils Rejects).

Breaking Glass Pictures distribueix la pel·lícula als EUA i no hi ha notícies sobre una possible estrena a Espanya. El tràiler el podeu veure a continuació:




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris