La seqüela 'Orphan 3' està en marxa

Isabelle Fuhrman òrfena

Isabelle Fuhrman tornarà a ser l'assassina Esther en una seqüela que promet girs importants a la saga.




L'òrfena Esther


El director William Brent Bell anuncia que Orphan 3 està en preproducció. Així ho ha informat en una entrevista concedida al mitjà THR on a més s'ha mostrat entusiasmat "pels girs que ens esperen".

L'assassina Esther tornarà aviat després de L'òrfena i L'òrfena: primer assassinat, les dues primeres entregues d'una futura trilogia que el director William Brent Bell (The Boy) està desenvolupant. "Estem desenvolupant una tercera. El llibre de les regles de la franquícia s'amplia fins a on tot és possible", avisa Brent Bell. Això suposarà el retorn de l'actriu Isabelle Fuhrman com l'assassina Esther.

L'òrfena: primer assassinat (2022) va ser una preqüela escrita per David Coggeshall, que avui es pot veure a la plataforma Primer Video, amb àudio i subtítols en català. La primera part, L'òrfena (2009) de Jaume Collet-Serra, també està disponible en català a les plataformes HBO Max, Netflix, PV-Pagament, i Primer Video.

La pel·lícula explicava com la Lena (Isabelle Fuhrman) aconsegueix escapar del psiquiàtric rus en el qual està reclosa, i viatja als EUA fent-se passar per la filla desapareguda d'una família adinerada. Però la seva nova vida com Esther no serà com ella esperava, i s'enfrontarà a una mare que protegirà la seva família a qualsevol preu.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris