'Saw XI', el joc continua el 2024

SAW XI 2024

Els guionistes Josh Stolberg i Pete Goldfinger no repetiran a Saw XI.



Jigsaw torna


El compte oficial de Saw a X/Twitter ha anunciat el que molts esperaven: Saw XI està en marxa. Després de l'èxit de públic arreu del món de Saw X (107 milions de dòlars de recaptació), era de preveure que aquesta franquícia seguís estirant el fil amb els jocs macabres de Jigsaw.

Lionsgate estrenarà Saw XI el 27 de setembre de 2024, gairebé un any després de la desena entrega.

L'anunci s'ha fet a X/Twitter amb un enigmàtic primer pòster amb números romans que informen d'una data, el 27/09/2024, ressaltant en color vermell el "XI". Un joc numèric que acompanya l'eslògan promocional "el joc continua".

Poc després de l'anunci de Sax XI s'ha sabut que els guionistes Josh Stolberg i Pete Goldfinger, que van escriure Jigsaw, Spiral i Saw X, és a dir, les tres últimes pel·lícules de la saga, no repetiran com a guionistes amb Saw XI. Així ho ha anunciat el mateix Josh Stolberg a X/Twitter, comentant que en aquesta ocasió gaudiran d'una nova pel·lícula de Saw només com a fans: "Pete [Goldfinger] i jo estem asseguts en aquest capítol. Molt emocionat de veure'l com a fan de la franquícia. Crec que la gent estarà satisfeta amb l'equip [nou]."

Falta saber si Kevin Greutert repetirà com a director, i si els actors Tobin Bell (John Kramer/Jigsaw) i Shawnee Smith (Amanda) estaran a la pel·lícula. Seguirem atents a les novetats.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris