La seqüela ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey 2’ presenta tràiler i mostra un terrorífic nou Winnie

New Winnie the Pooh 2 2024

Una continuació amb més pressupost que la primera part, amb més acció, nous personatges, nou repartiment, més gore, i un nou disseny de Winnie the Pooh.




Sang i Mel 2


La productora Jagged Edge productions ha estrenat el tràiler oficial de Winnie the Pooh: Blood and Honey 2, la seqüela que farà tornar un any després la versió terrorífica de Winnie the Pooh ara convertit en un despietat psicòpata.

Aquest retorn torna a ser de la mà del director Rhys Frake-Waterfield, però a diferència de la primera entrega aquesta tindrà més pressupost, més sang, i fins i tot un disseny nou de Winnie the Pooh. El que presenciem al tràiler és un slasher a l’ús amb joves, assassinats i un Pooh molt més prim i terrorífic. A més, l’argument de Winnie the Pooh: Blood and Honey 2 ja no es desenvoluparà 100 Acre Wood sinó a la comunitat d’Ashdown.

SINOPSI: A les profunditats del bosc de 100 acres, una ràbia destructiva creix a mesura que Winnie-the-Pooh, Piglet, Mussol i Tigre troben la seva llar i les seves vides en perill després que Christopher Robin revelés la seva existència. No volent viure més a l'ombra, el grup decideix dur la lluita a la ciutat d'Ashdown, llar de Christopher Robin, deixant un rastre sagnant de mort i caos al seu pas. La Winnie i els seus amics salvatges demostraran a tothom que són més mortals, més forts i més intel·ligents del que ningú podria imaginar i es venjaran de Christopher Robin d'una vegada per totes.

Aquest argument ha estat desenvolupat en guió per Matt Leslie (Estiu de 1984).

I el repartiment s'ha renovat. Ryan Oliva (Seasoning House) ara és Winnie the Pooh, Scott Chambers (Doctor Jekyll) és Christopher Robin i Eddy MacKenzie és Piglet. També hi són Peter DeSouza-Feighoney (L'exorcista del Papa) fent de jove Pooh, l'actriu Tallulah Evans, Lewis Santer com a Tigre, i Marcus Massey com a Mussol.

Pel que fa a la data d’estrena encara és una incògnita. No oblideu que la distribuïdora espanyola Gabita Barbieri ha editat en Blu-ray Winnie the Pooh: Blood and Honey.

No us perdeu el tráiler i ens podeu comentar què us ha semblat, en especial el nou disseny del Winnie the Pooh. Pel que fa a la data d’estrena encara és una incògnita.



Pòster Winnie the Pooh 2


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris