"El Exorcismo de Georgetown" amb Russell Crowe s'estrena el 31 de maig


Vertical Entertainment ha presentat el pòster en castellà de la nova pel·lícula de Russell Crowe.



El darrer exorcisme


Russell Crowe protagonitza El Exorcismo de Georgetown, nova pel·lícula de terror religiós que arribarà als cinemes el 31 de maig de la mà de Vertical Entertainment. Avui s'ha publicat el pòster en castellà que acompanyarà l'estrena.

Aquest és el segon treball com a director de Joshua John Miller, més enllà d'una dilatada carrera com a productor i guionista. De fet, va participar com a actor al clàssic del cinema de vampirs Els Viatgers de la Nit (1987), de Kathryn Bigelow. Dit això, la seva cinefília s'ha transmès familiarment, ja que el seu pare, Jason Miller, va ser actor i se'l recorda principalment per interpretar el pare Damien Karras a L'exorcista (1973) i l'Exorcista 3 (1990); per la seva part, la seva mare, Sue Bernard va ser una actriu partícip de nombroses pel·lícules de terror de sèrie B com Impuls Criminal (1973) o Faster Pussycat Kill! Kill! (1965) de Russ Meyer.

El Exorcismo de Georgetown explica com un actor anomenat Anthony Miller (Russell Crowe) comença a enfonsar-se en mig del rodatge d'una pel·lícula de terror sobrenatural. La seva filla (Ryan Simpkins) es pregunta si el seu pare ha tornat a les seves antigues addiccions o si hi ha quelcom malèfic darrere...

El guanyador d'un Oscar Russell Crowe (Gladiator) protagonitza la pel·lícula acompanyat de Ryan Simkins (trilogía El Carrer del Terror de Netflix), Sam Worthington (Avatar: La forma de l'aigua), Adam Goldberg (The Equalizer), Chloe Bailey (Praise This) i David Hyde Pierce (Fraiser).

La pel·lícula no ha estat doblada en català.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris