El FANTBOI 2024 anuncia la pel·lícula inaugural i el jurat oficial


La 4a edició del Fantboi se celebrarà de l'11 al 14 de juliol a Sant Boi de Llobregat.



Sang Boi

Tot just falta un mes per a l’inici del FANTBOI, el festival de cinema fantàstic de Sant Boi de Llobregat.  Els engranatges de la que serà la quarta edició del festival ja treballen, amb l'objectiu de desplegar un programa d'activitats més gran que el de l'edició anterior, destinat a totes les edats i així oferir una experiència especial a tots els espectadors amants de la fantasia i el terror.

L’esdeveniment, que se celebra entre els dies 11 i 14 de juliol, té per leitmotiv “Only happens in Japan”. És aquesta línia japonesa la que abraça la pel·lícula inaugural, que serà ‘Imprint’ (2006) de Takashi Miike. Es tracta del polèmic 13è episodi de la sèrie televisiva Masters of Horror que molts recordaran pel fet d’haver estat censurat als EUA per la seva violència gràfica. Sant Boi de Llobregat tindrà el privilegi de poder veure als Cinemes Can Castellet aquesta pel·lícula de 60 minuts protagonitzada per Billy Drago i Youiki Kudoh que explica la traumàtica recerca d’un nord-americà que, durant l’època victoriana, recorre el Japó buscant una prostituta de la qual està enamorat.

A més de la pel·lícula inaugural, el FANTBOI ha donat a conèixer el jurat oficial d’aquesta 4ª edició del festival. Es compon de tres professionals de la indústria i comunicació: l'actriu Veki Velilla, vista recentment a la popular sèrie Garcia!; també hi serà la tiktoker Noelia Galán; i finalment José Luís Aguilar, un especialista en efectes especials i animació.

Una de les sessions més esperades de cada Fantboi és la marató de curtmetratges en secció oficial, que aquest any obrirà la sessió amb el curt guanyador del #FantboiLab de l'institut Rubió i Ors de Sant Boi, Back to work (Judit Muñoz), i que compta amb títols tan multipremiats com Sincopat (Pol Diggler), Ratón de Biblioteca (Javier Yáñez), Hado (Rubi Rock) fins a perles més arriscades com Face Me (Cándida Massielle) entre d'altres. Més de tres hores plenes d'emoció, horror, humor, violència i molta diversió en una edició del festival que consolida el suport a aquest format en convertir-se en Festival Amic dels premis Fugaz, el certamen més important del curtmetratge en l'àmbit estatal.

El Fantboi Lab que enguany obre la seva proposta també per a adults comptarà amb la presència de dotze projectes de curtmetratge, entre els quals sortirà el guanyador que rebrà assessorament i tindrà assegurada la seva projecció en la següent edició del festival.

Els abonaments ja es poden comprar a la web oficial del Fantboi.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris