'LONGLEGS': Tràiler i pòster final de la pel·lícula


El 2 d'agost arriba als cinemes aquesta pel·lícula de terror protagonitzada per Nicolas Cage i Maika Monroe.Psicòpata Nicolas Cage


Ja pots veure el tràiler en castellà de Longlegs, l'esperada pel·lícula de terror dirigida per Oz Perkins que arribarà als cinemes el 2 d'agost gràcies a DeAPlaneta.

És un dels títols de terror més esperats de l'any i la seva estrena nord-americana als cinemes sembla no haver decebut en absolut, fent que la gent ja parli d'una de les millors pel·lícules de l'any no només del gènere, sinó de les estrenes en general d'enguany. La crítica professional mostra consens i sembla sumada aquesta afirmació.

Longlegs és un thriller policíac amb tocs de terror que explica com l'FBI intenta atrapar a un assassí en sèrie, seguint unes pistes macabres...

Nicolas Cage interpreta a l'assassí en sèrie, mentre que Maika Monroe és una agent de policia. Recordem que, Monroe, ha protagonitzat alguns dels èxits cinematogràfics de gènere de terror recent com It Follows (2014) i Watcher (2022).


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris