Malson a la jungla al tràiler de INIMIGO DESCONHECIDO de Rui Constantino

Mercenaris, pólvora, criatures sobrenaturals i supervivència en aquesta pel·lícula de terror ja a la venda en DVD / Blu-ray


Constantino Films ha produït Inimigo Desconhecido, pel·lícula de terror de supervivència en entorn natural que està a mig camí entre PredatorThe Jungle d'Andrew Traucki. La pel·lícula és portuguesa i rodada en portuguès prop de Lisboa, i amb un baix pressupost.

Inimigo Desconhecido ha estat estrenada a 4K i DVD / Blu-ray a través d'Unknown World Pictures.

La pel·lícula està, produïda, dirigida, escrita i protagonitzada per Rui Constantí. La protagonitza un grup de mercenaris, que emprèn una missió de rescat per salvar a uns soldats en les línies enemigues, però quan arriben allà, troben alguna cosa mai abans vist. Ara han d'unir forces per sobreviure a un malson infernal.

Tràiler internacional d'Inimigo Desconhecido



Si t'agraden les pel·lícules de mercenaris, pólvora, criatures sobrenaturals i supervivència, tot creat en un baixíssim pressupost però realitzat amb passió al gènere, ja pots comprar la pel·lícula.

No obstant això, ens crida l'atenció el sospitosa semblança del pòster oficial de Inimigo Desconhecido al de The Jungle d'Andrew Traucki. Observeu:  



Publica un comentari a l'entrada

1 Comentaris

  1. Una película de gran intensidad aunque sea de bajo presupuesto, es muy divertida y es un gran homenaje a la saga de los depredadores.

    ResponElimina