El FANTBOI presenta la seva edició més internacional

Scarlet Blue Horror

Fins a vint-i-cinc nacionalitats seran representades al programa de pel·lícules del 4t.FANTBOI, que se celebrarà entre els dies 11 i 14de juliol a Sant Boi de Llobregat.




Només passa al Japó


En un acte celebrat al Teatre Cal Niño de Sant Boi de Llobregat, el FANTBOI ha presentat la seva quarta edició de la mà del seu director Hugo Cobo i del regidor de cultura de l'Ajuntament, el Sr. José Manuel Labrador. L'acte ha servit per conèixer algunes de les pel·lícules que es podran veure al festival així com presentar el pòster de l'edició.

L'artista Alba Qm és la creadora del pòster del 4t. FANTBOI, i s'ha inspirat en el leitmotiv d'enguany: "Only Happens in Japan". De fet, Japó és una de les vint-i-cinc nacionalitats que aporta pel·lícules al festival, fent d'aquest 4t. FANTBOI el més internacional de tots els celebrats.
                                                                            

El programa de films inclou drames familiars amb elements sòrdids i asfixiants com els de Echoes of the Shadow, obres de terror gòtic com Scarlet Blue -procedent de l'exòtica Illa de la Reunió-, i també èxits del terror espanyol recent com La Mesita del Comedor i Os Reviento.

La nova secció "Una altra mirada" també ha desvetllat el seu primer llargmetratge, el titular Legend of the Dead. Es tracta d'una obra dirigida per Mehdi Naderi que revisa el mite de la licantropia "des d'un punt de vista inusual, diferent i trencador", segons assegura Hugo Cobo.

El Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi se celebrarà entre els dies onze i catorze de juliol a Sant Boi de Llobregat. Segons assegura l'organització aviat es presentarà el programa complet.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris