Mike Flanagan podria dirigir la nova 'L'exorcista'


El director de Oculus i Doctor Sleep podria ser el substitut de David Gordon Green en la continuació de L'exorcista: Creient.



Mike Flanagan al rescat


Després del fracàs de crítica en l'estrena de L'exorcista: Creient la tardor passada, el seu productor, Jason Blum, ja ha pres una decisió sobre el futur de la franquícia: Mike Flanagan serà el director de la pròxima pel·lícula de L'exorcista.

Blumhouse i Universal esperen trobar la solvència d'un director com Mike Flanagan que ha demostrat amb escreix que domina a la perfecció els mecanismes del cinema de terror més actual, amb obres com Oculus i Doctor Sleep així com sèries d'èxit per plataformes com La Maledicció de Hill House. Tot i això, encara no hi ha res signat i Flanagan només es troba amb conversacions.

Cal recordar que David Gordon Green tenia emparaulat dirigir dues seqüeles de L'exorcista: Creient i, d'aquesta manera, tancar la seva particular trilogia a la saga de la mateixa manera que va fer amb Halloween. La primera seqüela ja té títol: The Exorcist: Deceiver, i s'havia d'estrenar el 18 d'abril de 2025; però la producció fa temps que està en punt mort després de l'acomiadament de Gordon Green de can Blumhouse pels seus mals resultats.

Veurem en què consisteixes aquestes negociacions entre Flanagan i Blum. El que és evident és que Blumhouse necessita donar un cop d'efecte o aquesta trilogia corre el perill de ser una de les llufes més estrepitoses del gènere de terror modern. La carta Linda Blair encara és a sobre la taula.

L'exorcista: Creient és la seqüela directa de L'exorcista (1973), l'adaptació al cinema de la novel·la homònima de William Peter Blatty a càrrec de William Friedkin. La producció iniciava una futura trilogia on l'actriu Ellen Burstyn, present al film original, hi tenia presència; no ha estat així amb l'actriu Linda Blair, mantinguda al marge del projecte.

Explica com des de la mort de la seva dona embarassada en un terratrèmol a Haití fa dotze anys, Victor Fielding ha criat només la seva filla Angela. Però quan Angela i la seva amiga Katherine desapareixen al bosc, només per tornar tres dies després sense recordar què els va passar, es desencadena una cadena d'esdeveniments que obligaran Victor a confrontar el mal i, en el seu terror i desesperació, busca l'única persona viva que ha presenciat una cosa així abans: Chris MacNeil.

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris