La Sireneta també es passa al cinema de terror

La Sireneta Terror 2024


La Sireneta segueix els passos de Winnie the Pooh, Bambi i Peter Pan per a protagonitzar una pel·lícula de terror que s'estrenarà aquest any.



La Sireneta ara fa por


A les adaptacions terrorífiques de contes infantils com Winnie the Pooh, Bambi o Peter Pan, ara hi hem de sumar una més: La Sireneta. Amb el títol original The Little Mermaid, ha estat produïda en secret aquesta nova mirada en clau de terror del conte original.

The Little Mermaid és un conte infantil escrit per Hans Christian Andersen que va ser publicat el 1987. Enguany, aquest conte, passa a domini públic, i aprofitant aquesta situació l'empresa productora MSR Media n'ha fet una pel·lícula de terror per públic adult que serà estrenada aquest any als cinemes.

Com dèiem, The Little Mermaid és una pel·lícula completada que espera una data d'estrena als cinemes, que es preveu per aquest any, de la mà de l'empresa distribuïdora Grindstone Entertainment Group. La MPAA, que és el sistema censor nord-americà, ja ha vist el film i l'ha catalogat amb una "R" (menors acompanyats) per "llenguatge, violència i lleugera nuesa".

La pel·lícula explica com el Dr. Eric Prince, un arqueòleg, fa un descobriment espectacular a una petita illa del Carib: una societat prehistòrica antiga i avançada. Mentre avança la seva excavació, coneix la misteriosa i bella Aurora Bey i s'enamora. La seva arribada coincideix amb diversos albiraments de sirenes i estranyes desaparicions. Quan l'amic i mentor d'Eric, el Dr. Ashley, arriba a l'illa, Ashley descobreix la veritable identitat d'Aurora i els perills del mal ocult en aquell lloc. Eric seguirà el consell del seu amic o quedarà encegat per l'amor i el poder de la sirena, permetent que el món caigui en mans de les forces del mal?

Leight Scott és el director de la pel·lícula. És protagonitzada per Lydia Helen, Mike Markoff i Jeff Denton

En aquest enllaç podeu veure el tràiler d'aquesta versió de terror de La Sireneta

https://www.msrmediainternational.com/thelittlemermaid




Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris