Sinopsi oficial de 'Dragon Ball Super: Broly'

Finalment, el lloc web de la pel·lícula, ha publicat la que és la sinopsi oficial de Dragon Ball Super: Broly


Després d'haver-se publicat el tràiler de Dragon Ball Super: Broly, i que per cert ens ha deixat amb la boca oberta, les especulacions sobre la trama argumental han estat moltes i cap de concreta. Finalment, el lloc web de la pel·lícula, ha publicat la que és la sinopsi oficial de Dragon Ball Super: Broly:

SINOPSI: Aquesta és la història d'un nou Saiyan. La Terra viu en pau després de disputar-se el Torneig del Poder.


En adonar-se que a l'univers encara hi havia gent extremadament forta, Goku passa cada dia entrenant per assolir un nivell superior. Aleshores, un dia, Goku i Vegeta són confrontats per un saiyajin anomenat "Broly" que mai havien vist.


La raça saiyajin hauria d'estar extingida del tot després de l'explosió del Planeta Vegeta, però llavors què està fent a la Terra?


La trobada entre aquests tres Saiyans que han tingut un destí diferent es convertirà en una batalla ferotge, fins i tot amb Freeza (de tornada de l'Infern) atrapat en la lluita?


El portal 'Dragon Ball Data' ens ha avisat. En tot cas, sembla que la Dragon Ball Super: Broly deixarà de banda les pel·lícules Esclata el Duel, El Retorn de Broly i El Combat Definitiu per centrar-se en una història nova, oficial, i sobretot sorgida de la ment d'Akira Toriyama. Caldrà continuar atents.

La pel·lícula Dragon Ball Super: Broly s'estrenarà el pròxim 14 de desembre al Japó, i el gener de 2019 Sony Pictures la distribuirà a Sud-amèrica (esperem que també a l'Estat Espanyol).

TRÀILER:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris