MAD MAX serà la protagonista del Festival de Sitges 2019

Pel que fa a convidats la intenció és portar a Walter Hill en homenatge als 40 anys de la seva The Warriors

Mentre que a Zona Morta encara seguim processant tot el que ens va aportar al Festival de Sitges 2018, ja podem parlar de l'edició de l'any que ve, la número 52.

La fórmula que està emprant el director del Festival Àngel Sala és una fórmula d'èxit, si més no comercial, i els números ho demostren: des del 2014 a 2018 el nombre d'entrades venudes ha augmentat un 15,90%, arribant a facturar en aquest 2018 més de 750.000 €. Aquesta recaptació li resulta fonamental al Festival per ampliar els seus recursos i invertir-los en la programació, activitats i portar a convidats de primer nivell tal com ha estat aquest any. Per 2019 la idea és seguir la línia, i de moment ja s'han revelat algunes de les claus que donaran vida a la pròxima edició.

De moment s'ha revelat que de la nau de 2001 se saltarà a El Corazón de las Tienieblas, la mítica novel·la de Joseph Conrad. Així ho va anunciar el director del Festival Àngel Sala en una trobada davant els mitjans, en què també va situar la principal referència cinematogràfica del proper Festival de Sitges a Mad Max, a més d'altres títols de l'any 1979 com Alien, el vuitè passatger, Apocalypse Now i The Warriors, però també de l'obra de 1999 Eyes Wide Shut. És a dir, pel·lícules que compleixen quaranta anys, o en el cas del film de Kubrick vint anys.

Pel que fa a convidats la intenció és portar a Walter Hill en homenatge als 40 anys de la seva The Warriors, i que comportaria paral·lelament una retrospectiva amb pel·lícules postapocalíptiques. D'altra banda, i en acord amb La Casa Kubrick, s'està preparant una sorpresa amb Eyes Wide Shut, però no s'han donat detalls. També, i això és un secret a veus, però sembla que Mel Gibson podria ser el gran convidat d'honor de l'any que ve per ser el protagonista de Mad Max, però això ja ho veurem, perquè de moment és només un rumor.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris