Imatge d'Olwen Fouéré com Sally a 'TEXAS CHAINSAW MASSACRE' (2022) de Netflix

Olwen Fouéré a 'Texas Chainsaw Massacre' (2022)

La supervivent de La Matança de Texas (1974) torna el 2022 a la nova pel·lícula de la franquícia, que estrena Netflix el 18 de febrer. 


El 18 de febrer de 2022 arriba a Netflix 'La Matanza de Texas', la nova entrega de la franquícia iniciada amb el títol homònim escrit i dirigit per Tobe Hooper el 1974.


El comunicat de premsa ja dóna pistes per on aniran els trets d'aquesta nova història de 'La Matanza de Texas'. L'argument diu:


Després de gairebé 50 anys amagat, Caracuir torna per terroritzar un grup de joves amics idealistes que accidentalment pertorben el seu món acuradament protegit en una remota ciutat de Texas.


El comunicat també inclou la sinopsi oficial:


La Melody (Sarah Yarkin), la seva germana adolescent Lila (Elsie Fisher) i els seus amics Dante (Jacob Latimore) i Ruth (Nell Hudson), es dirigeixen a la remota ciutat de Harlow, Texas, per iniciar una nova empresa idealista. Però el seu somni aviat es converteix en un malson quan accidentalment interrompen la casa de Caracuir, l'assassí en sèrie amb màscara de pell humana, el llegat de sang del qual continua perseguint els residents de la zona, inclosa Sally Hardesty (Olwen Fouéré), l'única supervivent de la seva infame massacre de 1973.


Partint d'aquesta sinopsis, entenem que la pel·lícula es presenta com una seqüela directa del film original, esdevenint cinquanta anys després dels terribles successos que Caracuir i la seva família van causar a un grup de joves viatgers, dels quals només va aconseguir escapar en vida Sally Hardesty.


Fa unes setmanes Netflix va publicar un brutal tràiler de 'La Matanza de Texas':



I tornarà Sally Hardesty! Ara bé, aquest personatge va ser interpretat per l'actriu Marilyn Burns, desapareguda el 2014. Per aquest nou film l'actriu Olwen Fouéré és l'encarregada d'interpretar el personatge.


No sabem si Caracuir serà capaç d'alçar la serra mecànica cinquanta anys després, i de si a més podrà ballar amb ella el seu famós “chainsaw dance”, ja que ara serà un avi. Ara bé, Michael Myers també ho és i sembla tenir corda per estona tal com hem pogut veure el 2021 amb 'Halloween Kills'.


Olwen Fouéré és una actriu irlandesa nascuda el 1953 que se l'ha pogut veure recentment a She Will, presentada al Festival de Sitges 2021. També ha participat en films anteriors com 'Mandy', 'The Survivalist' o 'Space Truckers'.


Marilyn Burns

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris