L'artbook oficial de Junji Ito sortirà a la venda al Japó el 20 de març

El Junji Ito Artbook: Ikei Sekai mostrarà 133 il·lustracions tant en color com en blanc i negre, algunes d'elles inèdites fins ara pel públic.


El 20 de març sortirà a la venda al Japó el primer artbook oficial del rei del manga de terror Junji Ito. Es titularà Junji Ito Artbook: Ikei Sekai, i el lector es trobarà amb una àmplia recol·lecta de diferents il·lustracions acolorides pertanyents al corpus de l'obra de l'autor.

L'edició d'aquest llibre d'art és degut a la celebració del 30è aniversari de la unió professional entre Junji Ito i la revista japonesa Nemuki+. El Junji Ito Artbook: Ikei Sekai mostrarà 133 il·lustracions i articles diversos, tant en color com en blanc i negre, algunes d'elles inèdites fins ara pel públic. A més, l'artbook inclourà una entrevista exclusiva amb l'autor.

Fins ara Junji Ito s'ha convertit en el principal referent del manga de terror, acumulant a l'esquena obres tan aclamades com Tomie i Gyo, totes dues adaptades al cinema, però a més les seves mànigues han servit de base per crear videojocs RPG, trencaclosques VR per smartphones, la novel·lització de la seva màniga Uzumaki, així com la seva presència a nombrosos esdeveniments internacionals sobre el manga (com per exemple el que el va portar a Barcelona).



Exhibició a Ginza (Tòquio)

Amb motiu de la sortida a la venda del Junji Ito Artbook: Ikei Sekai, al barri de Ginza de Tokyo (Japó), se celebrarà una exhibició d'obres d'art de Junji Ito. Se celebrarà a la Galeria d'Art Span de Ginza a partir del 23 de març, i en ella el visitant podrà veure unes 90 il·lustracions autèntiques de Junji Ito que aniran des de la terrorífica (i preciosa alhora) Tomie, fins a les inquietants espirals de Uzumaki.



Aquesta galeria d'art centrada a Junji Ito es desenvoluparà en dues parts, la primera meitat acabarà el 2 d'abril i la segona meitat seguirà al mateix espai fins al 9 d'abril. Val a dir que el dia 6 Junji Ito estarà allà i signarà autògrafs.


Zona Morta serà present a la Galeria d'Art Span de Ginza (Tòquio) per visitar l'exposició, comprar el Junji Ito Artbook: Ikei Sekai, i també us podreu fer una detallada crònica sobre el desenvolupament de l'exposició.

Font: ANN, Otaquest

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris