Alexandre Ajá adaptarà “Tomie” en una sèrie amb capítols de 10 minuts

Tomie és un manga de terror creat per Junji Ito el 1987, el qual ha estat adaptat al cinema fins a 9 ocasions. El cineasta francès Alexandre Ajá el tornarà a adaptar, però aquesta vegada en una sèrie que s'estrenarà directament a la plataforma Quibi.


Fa uns dies va començar a circular el rumor que Alexandre Ajá podria estar treballant en la producció d'una nova adaptació de Tomie, el manga de terror creat per Junji Ito el 1987. El rumor era cert, però recentment s'han conegut detalls més precisos sobre aquesta adaptació.

La notícia la va donar a conèixer la futura plataforma Quibi, que segons explica, aquesta live action no serà una pel·lícula, sinó una sèrie amb càpsules d'episodis d'uns 10 minuts de durada, i que Alexandre Ajá (The Hills Have Eyes, Crawl) seria el director partint d'un guió escrit per Johnson-McGoldrick (The Conjuring, Aquaman). Tots dos també són productors al costat de Hiroki Shirota.

La història del manga Tomie és la següent:

Tomie Kawakami és una misteriosa noia els encants de la qual arrasen entre els homes cap a una passió desbocada, i que sempre els porta cap a la bogeria. Una bogeria que els indueix a assassinar, encara que habitualment la víctima sol ser la mateixa Tomie, però ella sempre torna una vegada i una altra. No importa quantes vegades mori Tomie, ni de quina manera, perquè ella sempre reneix per tornar a seduir més homes i sembrar el terror sota les seves diverses formes.


Aquesta adaptació és una producció de Sony Pictures Television i Universal Content Productions.

Què és Quibi? Es tracta d'una start-up creada per Hollywood perquè l'usuari pugui veure vídeos a través del dispositiu mòbil. No obstant això, aquesta aplicació no serà un simple youtube, sinó que servirà per difondre vídeos amb factura hollywoodiana creats exclusivament per al consum del públic a través dels seus telèfons intel·ligents. La plataforma es llançarà a Amèrica del Nord el 6 d'abril del 2020.

Per tant, qui vulgui veure aquesta nova live action de Tomie haurà de tenir disponible la plataforma Quibi, ja que els vídeos de 10 minuts de durada al principi s'estrenarà directament allà.



Tomie ha estat adaptada a l'audiovisual en nombroses ocasions, i s'ha pogut gaudir fins a la data d'una saga composta per nou pel·lícules i un OVA, que està inclòs al Junji Ito Collection. A l'estat espanyol està editat el manga de Tomie gràcies a l'editorial ECC ediciones.

Mentrestant, seguim a l'espera que s'editi fora del Japó el primer artbook oficial de Junji Ito, el qual va ser presentat l'abril del 2019 en una exposició a Ginza (Tòquio).

Font: ANN, BD, EE, TW

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris