'Vlad Love', la sèrie de vampirs que prepara Mamoru Oshii

El director de clàssics de l'anime com Ghost in the Shell i Patlabor, s'ha tornat a envoltar amb el seu equip de confiança per fer Vlad Love, una sèrie que barreja l'humor amb vampirs adolescents.


El nou treball del cineasta japonès Mamoru Oshii (Ghost in the Shell) serà una sèrie d'animació amb vampirs titulada Vlad Love. Amb aquesta sèrie que ningú esperi veure l'Oshii més profund i visionari, malgrat que l'autor ha volgut recalcar diverses vegades que Vlad Love reflexionarà sobre "el concepte noia amb noia". Anem per parts.

Vlad Love serà una sèrie de vampirs d'institut amb una història amb to de comèdia slapstick, i que se centra en la relació entre una noia vampiressa anomenada Mai amb una altra noia d'institut. Segons Oshii "l'anime no tindrà homes guapos i la seva història se centrarà únicament en cinc noies joves". La sinopsi oficial de Vlad Love és la següent:

Mitsugu Bamba és una noia de secundària que sent atracció pel fet de donar sang. Sovint visita un banc de sang per fer donacions, malgrat que la infermera la tracta durament. Un dia, es troba amb una bella nena que sembla ser estrangera al banc de sang. El seu aspecte és pàl·lid i sembla que estigui a punt de desmaiar-se, però ràpidament comença a destruir el banc de sang. La nena perd el coneixement i Mitsugu la porta a casa seva...


L'anime Vlad Love s'estrena al Japó a la primavera de 2020 i tindrà 12 episodis.

Mamoru Oshii és el creador de la sèrie. No només de la seva ment ha sorgit la idea original de la sèrie, sinó que l'està escrivint conjuntament amb Junji Nishimura (Ranma ½, Quedes Arrestat! La pel·lícula). D'altra banda, Issei Aragaki, animador de la sèrie Monogatari, és el dissenyador dels personatges.

Pel que fa a les tasques de so, Mamoru Oshii ha confiat a la seva mà dreta en aquesta faceta, com és Kazuhiro Wakabayashi. Ell va ser responsable del so de pel·lícules com Patlabor: La Pel·lícula, Jin-Roh - Wolf Brigade, Sky Crawlers, Ghost in the Shell i Ghost in the Shell 2: Innocence. Ningú negarà que el so va ser importantíssim a cadascuna d'aquelles pel·lícules que va dirigir Mamoru Oshii.

I igual d'important va ser la música. A qui no posa els pèls de punta la música de Ghost in the Shell? O la de Jin-Roh? Doncs bé, el músic Kenji Kawai és qui compondrà la música de Vlad love.

I és clar, de la mateixa manera que amb pel·lícules com Ghost in the Shell, la productora Productions I.G és l'encarregada de produir Vlad Love.

Poca broma amb Vlad Love. Perquè sota l'aparença de sèrie televisiva juvenil hi ha darrere un dels creadors més rellevants del Japó, com és Mamoru Oshii, i que estarà acompanyat pels seus ajudants més fidels. I el gènere de terror també hi serà. A continuació us deixem amb un petit teaser:



Fuente: Web Oficial

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris