Black Mandala adquireix 'Sant Martí', slasher català dirigit per David C. Ruiz i Albert València

Black Mandala és una companyia neozelandesa especialitzada en cinema de terror que s'encarregarà de les vendes de distribució internacional de Sant Martí. De moment ja ha fet públic el primer pòster de la pel·lícula.


El segell distribuïdor internacional Black Mandala ha adquirit els drets de venda internacional de Sant Martí, l'slasher català –i rodat en català- que va ser dirigit per David C. Ruíz i Albert València.

Amb aquesta adquisició Sant Martí s'assegura tenir més visibilitat al mercat internacional de la distribució. De moment, Black Mandala ja ha fet públic un pòster mancant publicar el seu propi tràiler, peces bàsiques per treballar les vendes de la pel·lícula. És aquest:



I així, Sant Martí s'uneix a un catàleg de pel·lícules de gènere de terror adquirides aquest 2020 per Black Mandala, com són Butchers, Game of Death, TUR, Sleepless Beauty i Annonymous Animals, aquestes dues últimes projectades al Festival de Sitges 2020.

Sant Martí va ser presentada el 2018 al Sant Cugat Fantàstic, on es va encarregar d'inaugurar el certamen. Des de llavors la pel·lícula ha circulat per altres festivals, el més recent al Calella Film Festival, on es va emportar el premi a la millor adreça.

La pel·lícula tracta sobre un grup de joves que es dirigeix ​​a un festival de rock que se celebra a les muntanyes, i que acabaran, després d'una avaria al cotxe, buscant refugi en un poble de la Catalunya profunda anomenat Sant Martí, un poble a el qual els forasters no són ben rebuts.


Black Mandala és una productora i companyia de vendes internacionals fundada el 2017 a Nova Zelanda per Michael Kraetzer i Nicolás Onetti. Els dos fundadors fa dècades que treballen en la indústria del cinema de terror, i és aquest gènere pel qual aposta Black Mandala. 





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris