Megan Fox es deixa veure a les primeres imatges de 'Till Death' (2021)

Megan Fox (Jennifer's Body) protagonitza aquest thriller de terror rodat a Bulgària. La història arrenca amb el seu personatge emmanillat al cadàver del seu marit, i haurà d'intentar sobreviure dos assassins contractats per matar-la.


Megan Fox es deixa veure a les primeres imatges de 'Till Death', el nou treball de l'actriu nord-americana que serà estrenat el 2021. Aquestes imatges han estat publicades en exclusiva al portal Collider.

Emma (Megan Fox) és una dona que, embolicada amb un pla de venjança, es veurà emmanillada al cadàver del seu marit i haurà de sobreviure dos assassins contractats per matar-la.

A més de Megan Fox, el repartiment també inclou Eoin Macken (Bosc Maleït), Aml Ameen (Parallel), Callan Mulvey (Delirium) i Jack Roth (Brimstone).

Megan Fox és una bella actriu que es va donar a conèixer en les seves interpretacions a la saga 'Transformers' i sobretot a 'Jennifer's Body', dirigida per Karyn Kusama on l'actriu interpreta una animadora d'institut una mica especial.

'Till Death' ha estat dirigida per SK Dale en el que és la seva òpera prima, partint d'un guió de Jason Carvey.  


La pel·lícula ha finalitzat ja el seu rodatge a Bulgària i per això han estat compartides algunes imatges de la pel·lícula. En totes podem apreciar com Megan Fox es veu obligada a sobreviure i que la seva presència serà absoluta a la pantalla, per la qual cosa 'Till Death' serà una bona oportunitat perquè l'actriu demostri els seus dots interpretatius, moltes vegades qüestionats.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris