Mor Harlan Band als 29 anys, fill del productor Charles Band

Harlan Band va treballar com a productor en diverses pel·lícules de Full Moon. Després de dotze anys de lluita contra les addiccions el 4 de desembre passat va morir. 


El llegendari productor/director/distribuïdor de Full Moon, Charles Band, va comunicar ahir 9 de desembre a través de les xarxes socials que el seu fill Harlan, de només 29 anys, ha mort després d'anys de lluita contra les addiccions. Harlan va morir el 4 de desembre passat.

Així ho ha comunicat Charles Band als fans de Full Moon:


Traduït al català seria:

Estimats fans de la Full Moon,

El meu fill, Harlan, que molts de vosaltres haureu conegut en convencions o al nostre camí anys enrere, ens ha deixat divendres passat [04/12]. El va dedicar 12 anys a la lluita contra les addiccions i nosaltres hem perdut el membre de la nostra família amb el cor més gran.


No hi ha paraules per descriure la nostra tristesa.

Harlan Band va col·laborar amb el seu pare en la producció de quatre pel·lícules de la Full Moon: Killer Eye: Halloween Haunt (2011), Puppet Master X: Axis Rising (2012), Killjoy Goes to Hell (2012) i Evil Bong: High 5 (2011). A més, també es va deixar veure com a actor a The Gingerdead Man (2005).

Segons llegim a Dread Central, la família de Charles Band demana que es donin donacions a la fundació Shatterproof centrada en la lluita contra les drogues. La fundació és sense ànim de lucre.

Des de Zona Morta volem transmetre el nostre condol a la família Band en aquests moments tan difícils.

Font: Twitter

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris