'Father Time' porta el terror la vigília de Cap d'Any al slasher "TIME'S UP!"

Cinc..., quatre...,, tres...,, dos...,, un... Time's Up! Primeres imatges del slasher dirigit per L.C. Holt i Damian Maffei


Pel·lícules com Mort en any nou o Cap d'Any maleït van deixar clar que la vigília d'any nou també pot ser terrorífica. Això és el que intentarà també “Time's Up!”, que just ara es troba a la seva segona setmana de rodatge, cosa que ha servit perquè hagin estat publicades les primeres imatges de la pel·lícula.

Recordem que a l'abril va ser publicat el primer pòster de la pel·lícula així com els primers detalls de la pel·lícula. Se sap que “Time's Up!” és un slasher en què un grup de professors d'institut han de fer front a un assassí armat amb una dalla. Quant a la figura del director, finalment l'exerceix L.C. Holt i Damian Maffei, substituint a Corey Norman qui va ser inicialment escollit per dirigir-la.

Gràcies a les primeres imatges de la pel·lícula també ha estat desvetllat el repartiment. Inclou el mateix Damian Maffei (Els Estranys: Cacera Nocturna), Hannah Fierman (V/H/S), L.C. Holt (Tu ets el següent), Kate A. Kiddo (Lection), Felissa Rose (Campament Sagnant), Jonathan Tiersten (Campament Sagnant), Dave Sheridan (Els Renegats del Diable) i Chaney Morrow (Wrong Turn: The Foundation).

Però el més interessant de les primeres imatges de “Time's Up!” és que també s'ha desvetllat l'aspecte de l'assassí. Es diu "Father Time" i assassina amb una dalla. La resta d'imatges són un popurri de cares de la pel·lícula.  







(Kamarra Cole, Damian Maffei, Kate A. Kiddo, Jonathan Tiersten, L.C. Holt, Hannah Fierman)


Font: BD

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris