John Carpenter planeja el seu retorn al cinema

 

El director de clàssics del cinema de terror com Halloween i La Cosa ha revelat en una entrevista que actualment està involucrat en dos projectes cinematogràfics.


John Carpenter va concedir una entrevista al portal Daily Beast en què va parlar sobre el seu futur. El director de clàssics del cinema de terror com 'Halloween' i 'La Cosa', va declarar que actualment està treballant en un parell de projectes cinematogràfics.

Quan li van preguntar sobre un possible retorn al cinema com a director, va respondre:

Podria! Estic fent feina en un parell de coses. Però no faré res per un temps fins que el món torni i s'adreça. És una bogeria això d'ara. És una bogeria! No sortiré a posar-me malalt.


Sense precisar sobre aquests dos projectes en què està involucrat, John Carpenter va afegir:

Vull dir, dirigir és increïblement difícil. És estressant, és físicament difícil, és difícil i has de ser un tipus d'ésser humà molt particular per estimar-ho, i no n'estic segur. M'encanta, tanmateix no pas d'una manera egoista. La música és molt més gratificant, en certa manera, perquè hi és. Està just davant teu, i no has d'esperar fins que es talli i bregar amb un arsenal de persones que fan pel·lícules.


John Carpenter té 73 anys. L'última pel·lícula que va dirigir és 'The Ward' (2010), titulada a l'estat espanyol com a "Encerrada".

Des de llavors ha estat treballant la seva faceta musical deixant-se veure en concerts al Primavera Sound de Barcelona (2016) i al Festival de Sitges 2018. El seu darrer àlbum és el Lost Themes III: Alive After Death, que sortirà a la venda el 5 de febrer.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris