TetroVideo edita 'Thanatomorphose' per primera vegada en Blu-ray

Dirigida per Éric Falardeau el 2012, la pel·lícula mostra explícitament els signes físics de la descomposició del cos humà.


TetroVideo ha anunciat el llançament de la pel·lícula de culte Thanatomorphose, per primera vegada a Blu-ray.

Dirigida per Éric Falardeau el 2012, és una pel·lícula canadenca de body-horror extrem que tracta sobre els signes físics de la descomposició del cos humà, provocada per la mort.

El Blu-ray de Thanatomorphose surt a la venda el març del 2021, i compta amb subtítols en anglès, francès, italià, alemany i espanyol.

La pel·lícula tracta sobre una noia (Kayden Rose) que després d'una nit de sexe dur descobreix diversos hematomes al seu cos. Amb el pas del temps, la jove se sorprèn quan, en lloc de guarir-se, el seu cos comença a podrir-se de dins cap a fora. S'enfronta a un aterridor i sagnant descens cap a una mort en vida, quan el seu cos putrefacte comença a desprendre's de l'os.

A més de l'actriu Kayden Rose, el repartiment inclou els artistes secundaris Davyd Tousignant, Emile Beaudry, Karine Picard, Roch-Denis Gagnon, Éryka L. Cantieri, Pat Lemaire i Simon Laperrière.

Els efectes especials físics van ser creats per David Scherer (Horsehead, Blattaria, The Barn).

La imatge de portada del Blu-ray de Thanatomorphose és obra de Shin Nagai (imatge inferior).  



Fuente: Nota de prensa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris