La tercera temporada d'Horrorland se celebra a Illa Fantasia

Horrorland canvia d'emplaçament i s'instal·la a Illa Fantasia. El 15 d'octubre obre les portes, amb noves activitats i respectant grups bombolla 


Torna Horrorland el 2021 en la seva tercera edició. El millor scream-park d'Europa obrirà les portes el pròxim 15 d'octubre, i ho farà a les instal·lacions del parc aquàtic Illa Fantasia situat al Maresme, a Vilassar de Dalt, a tan sols 15 minuts de Barcelona.

El parc oferirà una oferta d'activitats 100% renovada respecte a les que es van poder gaudir en les dues anteriors temporades, a la localitat de Cercs. Obrirà durant onze dies, amb aforament limitat i respectant els grups bombolla a l'hora d'accedir a les diferents experiències. A més, Horrorland donarà feina a 170 persones.

Però Horrorland obrirà les portes per quedar-se. I és que, el parc de terror, obrirà durant la temporada de Halloween, i la resta dels mesos d'hivern, primavera i estiu, l'emplaçament es convertirà en un macro-complex d'escapament room i altres experiències relacionades amb el món de l'oci i el terror. Els dos parcs d'oci, l'aquàtic i el de terror, podran conviure perfectament compartint instal·lacions depenent de la temporada.



Oferta d'atraccions, espectacles i animació de carrer 100% noves


El nou emplaçament ha permès crear des de zero totes les experiències i atraccions. Per això, aquesta temporada Horrorland s'estrenarà juny haunted houses (passatges de la terror) de temàtiques variades i presentarà una animació itinerant de carrer i espectacles de nova creació repartits per diferents punts de parc. Els visitants també podran gaudir de la zona de jocs, la botiga oficial de parc, punts de restauració, fer-se fotografies amb els personatges i provar el nou "Sustomatón".

En l'àmbit operatiu, cada grup que accedeixi a Horrorland entrarà dins de cada atracció de manera única i exclusiva, garantint així la distància social entre grups bombolla i oferint una experiència 100% immersiva i personalitzada mai viscuda fins al moment.

Aquesta temporada el parc només obrirà onze dies durant els mesos d'octubre i novembre amb un aforament limitat diari de 1500 persones. S'ofereixen diferents modalitats d'entrades a partir de 35 €. Es poden adquirir a la pàgina web de parc.

El divendres 9 de juliol se celebrarà la presentació de la tercera temporada d'Horrorland, a Vilassar de Dalt. Estarem atents a les novetats.




Horrorland guanya la batalla a la Covid-19


L'11 d'octubre de 2018 Horrorland va obrir les portes per primera vegada a la localitat de Cercs, de la mà de les empreses Horror Box i Insomnia Corporation. A causa de la seva excel·lent recepció per part dels visitants, el 2019 Horrorland va inaugurar la seva segona temporada, ampliant calendari i 8 noves atraccions. El 2020, a causa dels estralls de la pandèmia, el parc no va poder celebrar la seva tercera edició i va anunciar el tancament de les seves instal·lacions a Cercs, deixant oberta la possibilitat a què parc de terror pogués desaparèixer.

Actualment, Horror Box és el propietari únic d'Horrorland i s'encarrega de la gestió integral del projecte. D'altra banda, Insomnia Corporation està preparant l'obertura d'un Hotel tematitzat al Berguedà que aviat obrirà les portes.

Font: Nota de premsa


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris