Tràiler del slasher 'Bloodline Killer' amb Shawnee Smith

Shawnee Smith

Disponible el tràiler oficial de Bloodline Killer cortesia de Vertical. Estrena als cinemes el 26 d’abril (EUA).
The Skulleton


Mesos després de reaparèixer a les sales de cinema l’actiu Shawnee Smith amb Saw X, ara torna a l’actualitat per protagonitzar el slasher Bloodline Killer.

Aquesta és una producció de Vertical on Smith deixa d’organitzar proves de supervivència macabres a les ordres de Jigsaw, per posar-se en la pell d’una dona anomenada Moira Cole que intenta refer la seva vida després de l’assassinat de la seva família a mans d’una cosina trastornada. Anys després, serà ella la que ha de sobreviure a un psicòpata emmascarat obsessionat amb ella.

Bloodline Killer arriba als cinemes el 26 d’abril als Estats Units. Poc després ho farà a la plataforma Tubi TV.

La pel·lícula està dirigida per Ante Novakovic, partint d’un guió dels germans Anthony i James Gaudioso. Inicialment, la pel·lícula es titulava “The Skulleton”.

A més de Shawnee Smith, el repartiment inclou a Bruce Dern, Taryn Manning, Drew Moerlein, James Gaudioso, Montanna Gillis, Kresh Novakovic, Adam Shippey, Anthony Gaudioso, i Tyrese Gibson.

Ja podeu veure el pòster oficial de Bloodline Killer. També està disponible el tràiler oficial, cortesia de Vertical.Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris