El reinici RISE OF THE SCARECROWS: HELL ON EARTH ja té tràiler

Geno McGahee treballa en la postproducció de la pel·lícula, que serà estrenada en Halloween. El reboot reimagina la pel·lícula del mateix títol de l'any 2003.


Xposse Productions ha iniciat el rodatge de Rise of the Scarecrows: Hell on Earth, el reinici de la pel·lícula de l'any 2003 que avui es considera un títol de culte entre els fans del gènere més prejudicis. Aquest reinici té previst ser estrenat en Halloween a través de plataformes i també en DVD \ Blu-ray.

Geno McGahee ha escrit i dirigit Rise of the Scarecrows: Hell on Earth, i l'ha coproduït. La pel·lícula és un slasher en la línia de Divendres 13, però amb tres criatures monstruoses preparades per matar.

SINOPSI: Un jove escriptor torna al seu poble natal i aviat descobreix un fosc secret que ha estat ocult durant anys. L'espantaocells s'ha alçat i ha portat l'infern.

A més de McGahee, també la produeixen gent experimentada en cinema de terror de Sèrie B-Z, com Gregory Hatanaka (Samurai Cop 2), Pete Baez (Remember the Times), Matt Hebert (Zombie Busters) i Jesse Delta Ariel Waegelein-Hall (Revenge) . Les empreses Cinema Epoch i Cineridge Entertainment s'encarreguen de la distribució.

Rise of the Scarecrows: Hell on Earth ha estat rodada gran part d'ella de nit, i s'han utilitzat només efectes especials físics. I és que una de les principals preocupacions de Geno McGahee és recuperar l'estil i essència de cinema de terror barat dels anys vuitanta. Segons el seu director la pel·lícula tindrà bones dosis de gore, que ha estat creat pels especialistes Matt Herbert, Jesse Delta Ariel Waegelein-Hall i Rick Caride.

El repartiment acull Eric Michalian (Killers Club), Lorri bacó (The Love Triange), Brent Northup (Scary Tals), Jesse Delta Ariel Waegelein-Hall (Revenge), així com Pawel Watracz, qui ja va participar en Rise of the Scarecrows al 2003.  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris