La sèrie SÉ LO QUE HICISTEIS EL ÚLTIMO VERANO ja té data d'estrena, i primeres imatges

Els primers quatre episodis es podran veure a Amazon Prime Vídeo el 15 d'octubre.


La sèrie Sé lo que hicisteis el último verano s'estrena a Amazon el 15 d'octubre. L'anunci ha comportat també el llançament de les primeres imatges oficials.

Es tracta d'una sèrie original d'Amazon de vuit episodis que estarà disponible en exclusiva a Prime Vídeo en més de 240 països de tot el món. També a Catalunya. Sony Pictures Televisió ha coproduït la sèrie.

El format d'estrena de la sèrie Sé lo que hicisteis el último verano serà prorratejat. El 15 d'octubre s'estrenen els primers quatre episodis, i cada divendres posterior s'anirà estrenant un nou episodi. El vuitè i últim episodi s'estrenarà el 12 de novembre, que segons la plataforma serà trencador.

SINOPSI: Un any després del fatal accident automobilístic que va obsessionar la seva nit de graduació, un grup d'adolescents es troben units per un fosc secret i assetjats per un brutal assassí. Mentre intenten reconstruir qui els persegueix, revelen el costat fosc de la seva ciutat aparentment perfecta, i a ells mateixos. Tothom amaga alguna cosa i descobrir el secret equivocat podria ser mortal.

Sara Goodman ha escrit i produït la sèrie. Està basada en la novel·la de Lois Duncan publicada el 1973, així com també de la icònica pel·lícula slasher de 1997 protagonitzada per Jennifer Love Hewitt i Sarah Michelle Gellar.

El repartiment inclou a Madison Iseman, Bill Heck, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, i Brooke Bloom.  





Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris