Charles Band, gran convidat d'honor de Festival de Sitges 2019

El productor i director de pel·lícules com Re-Animator, Trancers o Puppet Master, rebrà a Sitges el premi Màquina del Temps per la seva dilatada carrera. A més, farà el tret de sortida de la Sitges Zombie Walk.



Recentment acaba de confirmar una notícia bomba que alegrarà l'existència als més fanàtics de l'horror: el mític productor i director de cinema Charles Band serà un dels grans convidats del Festival de Sitges 2019. Així ho ha confirmat l'organització de l'esdeveniment, indicant a més que Charles Band serà l'encarregat de fer el tret de sortida a la Zombie Walk, que es realitzarà el 5 d'octubre.

Charles Band és una de les llegendes vives del gènere de terror modern, a la banda de personalitats com Roger Corman. Es tracta d'un convidat molt estimat de portar pel Festival de Sitges, en haver-lo convidat en nombroses ocasions i només obtenir una negativa per part del cineasta. De fet, Band, no és una persona que es deixi veure habitualment, i per tant la seva visita a Festival de Sitges serà tot un esdeveniment, que a més servirà per lliurar-li el premi Màquina del Temps en honor a la seva trajectòria en el gènere.

A més d'obtenir el premi, com comentava abans, Charles Band farà el tret de sortida de la popular Sitges Zombie Walk, el punt de trobada de zombis més important del món. Serà el 5 d'octubre, i se seguirà el recorregut habitual d'altres anys.

Charles Band és un dels productors, distribuïdors i directors de cinema de gènere fantàstic més prolífics de la història de cinema de Sèrie B. Va ser el creador de les mítiques productores Empire Pictures i Full Moon, produint pel·lícules tan emblemàtiques com Re-Animator, Re-Sonator o Puppet Master, només tres exemples d'entre els centenars de títols que acumula en els seus gairebé cinquanta anys en el gremi. cinquanta anys de terror, ciència-ficció, fantasia i comèdia.

Actualment Charles Band segueix produint cinema, i de fet ara mateix es troba treballant en Deadly 10, la producció de 10 pel·lícules dirigides i interpretades per algunes velles glòries de la casa, també nous talents, i fins i tot ell mateix dirigirà una pel·lícula.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris