Homenatge de la revista "Fantasm" a Linnea Quigley pels seus 40 anys de carrera

Noche de paz, noche de muerte

No hi ha dubte que l'actriu Linnea Quigley s'ha convertit en la major icona de les "scream queens". La seva presència en nombroses pel·lícules de terror de sèrie B-Z ha proveït una extensa filmografia de prop de 150 pel·lícules en els seus quaranta anys com a actriu professional. De la seva talent es van enriquir pel·lícules com Return of the living dead, Nightmare Sisters, Creepozoizs, Murder Weapon o Night of the Demon, a través d'interpretacions basades en el crit i mort, la supervivència o la femme fatale, i gairebé sempre mostrant les seves belles carns.

Per Linnea Quigley, la pel·lícula Fairy Tales, produïda per Charles Band el 1978, va ser la seva primera pel·lícula (hi ha altres títols anteriors sense acreditar-la, però això ja és un altre tema). I amb motiu dels quaranta anys d'aquella producció en què Linnea va interpretar a la Bella Dorment més acalorada de el cinema no-porno, la revista Fantasm ha decidit fer un homenatge a l'actriu de Davenport (Iowa). L'homenatge serà en forma de revista (una edició especial) titulat Fantasm Presents # 2: Linnea Quigley, i serà dedicat en exclusiva a la cursa de terror de l'actriu.

Segons informa la web oficial de la revista Fantasm, la idea serà la de "donar testimoni a Linnea Quigley de la seva actitud positiva, d'amabilitat, resistència enfront dels revessos professionals i personals, i el desig inflexible de continuar evolucionant el seu ofici". Al web també podem veure els diferents tipus d'edicions de la revista, així com el seu contingut i preus:

-Tipus D'EDICIÓ de Fantasm Presents # 2: Linnea Quigley:

1) Fantasm Presents # 2: Linnea Quigley (portada aleatòria de l'actriu nua i SIGNADA - 100 unitats) - 80 $
2) Fantasm Presents # 2: Linnea Quigley (portada aleatòria de l'actriu - 100 unitats) - 40 $
3) Fantasm Presents # 2: Linnea Quigley - 20 $




-Nombre DE PÀGINES: 48 pàgines

-IDIOMA- Anglès

-CONTINGUT:
Linnea sobre Linnea: A-Z: Linnea comenta les llums i les ombres de cadascuna de les pel·lícules que ha protagonitzat.

Linnea darrere de la càmera: Linnea parla sobre la seva maduresa, la seva família, la seva dedicació als animals i els molts triomfs i tragèdies que han donat forma a la dona que és.

-Entrevistes I ASSAIGS EXCLUSIUS:
Clu Gulager - Assaig. Actor (RETURN DELS MORTS VIVENTS)

Kevin Tenney - Entrevista. Director (NIGHT OF THE DEMONS, WITCHTRAP)

Steve Johnson - Entrevista. FX Wizard i exparella de Linnea Quigley (NIGHT OF THE DEMONS)

David DeCoteau - Entrevista. Director (NIGHTMARE SISTERS)

-A més: TONES de fotos EXCLUSIVES, mai abans publicades, que abasten tota la carrera de Linnea (inclosa la seva primera incursió en el modelatge) i tones de rares imatges entre bastidors.




-Quan?: Ara mateix ja es pot fer el Pre-Order clicant aquí. La revista es distribuirà el maig de 2018.

I no oblidis, es tracta d'una EDICIÓ LIMITADA.


(Creepozoids)

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris