L'actor Ron Perlman serà el convidat especial del Sitges Pitchbox 2018

Aquesta serà la quarta edició d'un esdeveniment que va donar inici el 2015 i que ha servit per impulsar projectes cinematogràfics de gènere fantàstic i terror just quan es trobaven en la seva fase de desenvolupament

S'obre la convocatòria del Sitges Pitchbox 2018. Aquesta serà la quarta edició d'un esdeveniment que va donar inici el 2015 i que ha servit per impulsar projectes cinematogràfics de gènere fantàstic i terror just quan es trobaven en la seva fase de desenvolupament. Aquest és l'objectiu principal del Sitges Pitchbox, un esdeveniment que neix després de la col·laboració de la plataforma Filmarket Hub amb el Festival de Sitges.

La convocatòria per inscriure projectes ja és possible, i la data límit per fer-ho és el 29 d'agost, tal com ha establert Filmarket Hub. Com a principal novetat respecte a l'anterior edició, el Sitges Pitchbox 2018 comptarà amb una xerrada inicial de l'actor nord-americà Ron Perlman, prenent així el relleu de Guillermo del Toro, qui va ser el convidat d'honor de l'edició del Festival de Sitges de l'any passat.

El Filmarket Hub és un mercat en línia de caràcter internacional que es dedica a connectar projectes cinematogràfics i de televisió en via de desenvolupament amb empreses de el sector audiovisual, com productores, distribuïdores, agències de vendes internacionals, etc. El seu objectiu és clar: donar visibilitat al millor talent emergent i afavorir acords per produir nous projectes.

D'entre tots els projectes inscrits al Sitges Pitchbox 2018 només set seran seleccionats per presentar-se públicament el pròxim dia 5 d'octubre en el marc de Festival de Sitges 2018, i que es farà davant productors, distribuïdors i tota mena d'empreses del sector audiovisual.

A més dels possibles acords comercials que es puguin acabar tancant a Sitges, gràcies a la col·laboració de Festival de Sitges amb la Diputació de Barcelona, ​​els projectes seleccionats aspiraran a guanyar una sèrie de premis. D'una banda, el projecte guanyador rebrà un premi de 5.000 € per a despeses de desenvolupament. També es lliuraran dues bosses de viatge per assistir i presentar el projecte al Bucheon International Film Festival (Corea del Sud) i al Blood Window (Argentina), que és la secció de cinema fantàstic del mercat Ventana Sur, el més important de Llatinoamèrica.

Així mateix, també s'atorgaran dos premis paral·lels als quals podran aspirar els projectes seleccionats. Es premiarà el projecte amb més projecció asiàtica, per acabar participant en The Crouching Tigers Project Lab, una trobada de coproducció i cofinançament dins de les activitats de la International Film Festival & Awards de Macau. D'altra banda, els dos millors projectes catalans de la convocatòria seran seleccionats per assistir a Blood Window costat de la delegació organitzada per Català Films & TV.



Pel que fa a l'actor Ron Perlman, la seva participació amb el Festival de Sitges no es limitarà a una xerrada inicial al Sitges Pitchbox 2018, sinó que a més rebrà un premi honorífic per part del Festival al llarg de l'edició. L'actor nord-americà és una cara molt coneguda tant de cinema com de la televisió, per haver participat en sèries televisives tan populars com Sons of Anarchy, a més d'interpretar papers memorables en pel·lícules de gènere fantàstic com Hellboy i Cronos (ambdues de Guillem del Toro), i en general en títols que han deixat empremta en l'àmbit del terror com Alien Resurrection i Sonámbulos.

Tota la informació sobre la convocatòria i el procés d'inscripció de projectes audiovisuals està disponible a la pàgina de Sitges Pitchbox 2018


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris