La foscor s'apoderarà de Sitges amb els concerts de Hermann Kopp i Nightcrawler

La foscor, el cinema de terror i els ritmes electrònics, s'apoderaran de Sitges el dia 11 d'octubre amb els concerts de Hermann Kopp i Nightcrawler


En la passada edició de Festival de Sitges, la de l'any 2018, ens va visitar el cineasta John Carpenter per fer-nos una demostració del seu altre vessant artística, la musical, i ho va fer amb un concert que va resultar ser màgic. El seu èxit entre el públic, esgotant les entrades en qüestió de dies després de posar-se a la venda, va fer presagiar que això de barrejar el cinema i la música funciona bé entre el públic de Sitges. Doncs bé, per a aquesta nova edició del 2019 actuaran les bandes Hermann Kopp i Nightcrawler.

Els concerts es faran el divendres 11 d'octubre a la sala New Ricky s, la mateixa que cada any es fa el concert de Motorzombis coincidint amb la Zombie Walk. D'una banda, el compositor alemany Hermann Kopp, al costat del músic i realitzador de videoclips Tamon Miyakita, actuarà per primera vegada al nostre país interpretant les composicions dels films de Jörg Buttgereit Nekromantik, Nekromantik 2 i Der Todesking.

D'altra banda, en la mateixa nit, sonarà la Synthwave i el Darksynth de l'univers sonor del grup Nightcrawler (imatge superior), inspirat en els sons de les bandes sonores de terror i les pel·lícules de ciència-ficció, combinant aquests ingredients amb ritmes electrònics i atmosferes fosques. Si t'agrada la música de John Carpenter no et pots perdre aquest gran concert. Atents a aquest vídeo promocional:



-> Les entrades per als concerts es posaran a la venda a partir del 22 de juliol a les 12 h, al mateix temps que es posaran a la venda els abonaments per al festival. L'aforament és limitat, de manera que els interessats hauran de córrer. De moment, no es coneix el preu de l'entrada.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris