LUZ de Juan Diego Escobar Alzate tindrà la seva Première Mundial al Sitges 2019

Es tracta d'un western de fantasia amb tints de folk-horror que va ser rodat a Colòmbia, i que serà l'encarregada de representar el país al Festival de Sitges. La pel·lícula competirà a la Secció Oficial a Competició.


Luz, opera prima del director colombià de cinema de gènere Juan Diego Escobar Alzate, tindrà la seva Première Mundial al prestigiós Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, el festival de cinema de gènere fantàstic més important del món.

Luz, que serà coneguda en anglès com "Luz: The Flower of Evil", està produïda per Afàsia Films, amb el suport de wemakecolor, amniòtica, Llac Films, VIP Audiovisual, ECP, Monty, entre d'altres.

Aquest Western de Fantasia amb tints de Folk Horror, rodat l'any passat a Colòmbia i finalitzat aquest any, serà l'encarregat de representar al seu país dins el festival a la Secció principal, l'Oficial Fantàstic Competició, on competirà amb pel·lícules tan cridaneres com l'aclamada Ready or Not, Come to Daddy -que protagonitza Elijah Wood i que va fer la seva première a Tribeca-, la imperdible Paradise Hills protagonitzada per Milla Jovovich i Emma Roberts, i l'anticipada Color Out of Space de Richard Stanley, entre d'altres.

La pel·lícula explica la història d'una comunitat aïllada liderada per un predicador conegut com El Senyor, on un presumpte nou Messies arriba al poble, però amb la seva arribada els mals comencen i no només per al llogaret, sinó també a la casa del predicador, on les seves tres filles, Laila, Uma i Zion començaran a qüestionar el veritable significat de Déu, del Diable, i la veritable naturalesa de l'amor, del plaer, de la feminitat i de la llibertat.


L'atmosfèric film ens endinsa en un món que ens recorda a pel·lícules com The Witch, The Golem, The Wind, Bone Tomahawk i fins a la recent Midsommar. Nosaltres tenim moltes ganes de veure-la a Sitges, i més després de veure la seva tràiler oficial. No t'ho perdis: 


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris