Sam Neill, Gran Premi Honorífic del Festival de Sitges 2019

A més de rebre la màxima distinció del Festival, la visita de Neill a Sitges implicarà la projecció d'un dels seus films més recordats: La Possessió


Es confirma la presència de l'actor neozelandès Sam Neill a Festival de Sitges 2019, un actor molt estimat pels fans del fantàstic i de terror a l'haver protagonitzat clàssics com Parc Juràssic, A la Boca de la Por o La Possessió. La seva visita a Sitges serà per lliurar-li el Gran Premi Honorífic a la seva trajectòria, que va començar el 1977 amb Gossos de Presa, de Roger Donaldson.

A més de rebre la màxima distinció del Festival, la visita de Neill a Sitges implicarà també la projecció d'una de les seves pel·lícules. Segons ha explicat Àngel Sala en la presentació dels primers títols del Sitges 2019, l'organització li va donar a escollir a Sam Neill una de les seves pel·lícules perquè fos projectada durant l'esdeveniment. Finalment, Neill, va escollir La Possessió.

La Possessió (Possession) és una pel·lícula de terror francesa dirigida per Andrej Zulawski el 1981, i que va estar coprotagonitzada per Isabelle Adjani. Va recollir premis en molts festivals de cinema, especialitzats en gènere fantàstic i generals, entre ells el del Festival de Canes, on va rebre la Palma d'Or.

Sam Neill ha participat en 75 pel·lícules, i més de 45 produccions per a la televisió.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris