THE GREEN KNIGHT és la pel·lícula clausura del Sitges 2021

El director de A Ghost Story presentarà a Sitges el seu darrer film, una fantasia èpica protagonitzada per Dev Patel, Alicia Vikander i Joel Edgerton


El Festival de Sitges ha fet pública la pel·lícula que clausura la seva 54a edició. Es tracta de El Caballero Verde (The Green Knight), una obra d'espasa i bruixeria que ha escrit i dirigit David Lowery, responsables de films independents i multipremiats com En un lugar sin ley (2013) i A Ghost Story (2017).


L'anunci ha vingut acompanyat per la publicació de la graella de programació del festival. Pots consultar els horaris a la web oficial.


El Caballero Verde recupera l'imaginari medieval i fantàstic de Camelot. Té aquest argument:


Després d'enfrontar-se al temible cavaller verd, Sir Gawain, el temerari i tossut nebot del Rei Artur, s'embarca en un viatge al·lucinat i iniciàtic on s'enfrontarà amb fantasmes, gegants, lladres i altres perills a l'aguait en una Bretanya màgica.


La pel·lícula està protagonitzada per Dev Patel (Chappie), Alicia Vikander (Ex-Machina) i Joel Edgerton (The Gift).


Es tracta d'una coproducció internacional entre Irlanda, Canadá, Reino Unido i els Estats Units, i que distribueix A24, empresa responsable de títols com Midsommar i Hereditary.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris