Tràiler oficial THE LAST FRANKENSTEIN de David Weaver

Gila Films recupera el mite de Frankenstein en el que és el seu primer llargmetratge. Avisen: "La pel·lícula és un slasher existencial"


La companyia Gila Films anuncia el seu primer llargmetratge, una pel·lícula de terror titulada The Last Frankenstein. El tràiler oficial va ser publicat fa uns dies per la seva presentació mundial a l'Underground Cinema Film Festival de Dublín el 3 de setembre, i les sensacions que ens ha deixat han sigut positives.

A més de la seva presentació a Irlanda, The Last Frankenstein serà estrenada a cinemes dels EUA el 23 d'octubre, en plena temporada de Halloween. No obstant això, es preveuen projeccions anteriors en altres festivals d'arreu del món.

La pel·lícula se centra en Jason Frankenstein (William Barnet), l'últim hereu de la seva família. Enterrat en una vida inactiva i en una relació sense sortida, Jason es troba frustrant i s'acosta a la meitat de la vida amb pocs progressos per demostrar cap a la realització de l'experiment dels seus avantpassats. Però després que una criatura del seu passat reaparegui brutalment, es catalitza per acabar la seva obra. Amb l'ajut d'un parell de sanitaris que tracten amb drogues i una infermera amb un passat ombrívol, estableix un camí tacat de sang per crear un ésser viu a partir dels cossos dels difunts.

David Weaver escriu i dirigeix l'obra, i la defineix així: "És un "slasher existencial" que combina un estudi en profunditat dels personatges amb sang i horror, que són les característiques del cinema de terror. Molt influenciada pel cinema de finals dels 50 fins i de mitjans dels vuitanta, la pel·lícula es desborda d'ubicacions de mitjan segle, efectes especials pràctics i estètica vintage".

L'actor William Barnet interpreta Jason Frankenstein. També trobem al repartiment a dos actors veterans, com són Jim Boelsen (Strange Behavior), i a Robert Dix (Forbiden Planet) en la seqüència final.

Gila Films ja pensa en un nou llargmetratge que té relació amb el present, titular Beyond the last Frankenstein, però no ha confirmat si es tractarà d'una continuació. En farem el seguiment.



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris