Amy "Lita" Dumas (WWE) i Eric Roberts protagonitzen IT WANTS BLOOD!

Ja disponible a Digital It Wants Blood!, de James Bolsamo, la monster-movie amb sàtira política que protagonitza l'exlluitadora de World Wrestling Entertainment Amy "Lita" Dumas.


Ja pots veure a Vimeo It Wants Blood!, pel·lícula de terror gore protagonitzada per Eric Roberts i l'exlluitadora de World Wrestling Entertainment (WWE) Amy "Lita" Dumas (2000-2006). Està disponible des del 30 d'abril.

Es tracta d'una monster-movie esbojarrada escrita i dirigida per James Bolsamo, qui malgrat la seva llarga experiència en sèrie B i Z, es va donar a conèixer per dirigir Hanukkah, la tristament recordada última pel·lícula de Sid Haig.

James Bolsamo també es guarda un paper en It Wants Blood!, al costat de Steve Railsback (Ed Gein), Bill Victor Arucan (Scream Bloody Murder), Felissa Rose (Sleepaway Camp), i Ona Ray.

SINOPSI: Dos monstres de la política es veuen obligats a competir per aconseguir un seient com a senador. Però el públic desprevingut no s'adona que en realitat hi ha criatures que cada company de partit posseeix, que es delecten amb dones indefenses, de grans pits, llavis tremolosos i sacerdots lladres de caritat. Els perills de la política mai van involucrar a dos gegants barallant a mort... Fins ara!

Acid Bath Productions ha creat It Wants Blood! Amb un pressupost de 300.000 $. Aquest és el tràiler oficial:  



(Veure pel·lícula ara)


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris