ASH & DUST: Póster y tráiler de la nueva película de Adrian Langley (Butchers)

La pel·lícula està distribuïda per l'empresa argentina-neozelandesa Black Mandala, de Nicolás Onetti i Michael Kraetzer.


L'empresa especialitzada en cinema de terror Black Mandala ha presentat el pòster i tràiler del seu pròxim títol, Ash & Dust. És la nova pel·lícula d'Adrian Langley, director de la premiada Butchers (2020) a Phoenix Fearcon.

La pel·lícula és una història inquietant que involucra personatges als témer i un secret fosc i inesperat. Té aquest argument:

En una petita ciutat, dues parelles modestes es veuen embolicades en un joc de la mort amb una banda despietada després de la descoberta d'una caixa misteriosa enterrada fa molt de temps.

En paraules del seu director: "Estic molt satisfet amb el resultat final de la pel·lícula. Va ser un viatge cinematogràfic molt interessant per a tots i crec que vam fer una cosa que l'audiència trobarà únic".

Ash & Dust és una pel·lícula canadenca. El repartiment inclou a Anne-Carolyne Binette, Nick Biskupek, Blake Canning, Mac Dale, Carly Fawcett, Kayla Meyer, Doug Phillips, i Simon Phillips.  



Font: Nota de prensa

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris