Bella Thorne a la home invasion MASQUERADE de Shane Dax Taylor

Bella Thorne deixa veure a la primera imatge oficial de Masquerade, thriller violent d'assalt a llars que s'estrena aquest estiu.


Bella Thorne lidera un grup d'assaltants a la home invasion Masquerade, de la qual ja disposa d'una primera imatge oficial amb la presència de la jove actriu de Florida cortesia d'USA Today.

Shane Dax Taylor (Llaços de Sang) escriu i dirigeix ​​aquest thriller violent en què Casey (Alyvia Lind), d'11 anys, ha de sobreviure a la nit després que un grup d'intrusos, encapçalats per Rose (Thorne), irrompen a la casa de la seva família per robar una obra d'art.

Segons el director, "Els assaltants no s'aturaran davant res per aconseguir el que volen, fins que finalitzi tot en un gir impactant".

Masquerade és una producció de Racer Entertainment, i Shout! Studios s'estrenarà la pel·lícula en cinemes i plataformes als Estats Units el 30 de juliol. No hi ha data per a Espanya.

El repartiment es completa amb Alyvia Alyn Lind, Mircea Monroe, Austin Nichols, Skyler Samuels, Joana Metrass, Michael Proctor, i Ana Rodes.

Bella Thorne (1997) és una jove i prometedora actriu d'Estats Units que ha participat en diverses pel·lícules de terror, com Amityville: El Origen (2017), The Babysitter (2017) i la seva seqüela, i aclamades pel·lícules com Assassination Nation (2018).  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris