'Broly' serà el títol de la nova pel·lícula de 'Bola de Drac'

Les anteriors aparicions de Broly als OVA de Bola de Drac Z van ser decisions creatives estrictament preses per l'empresa propietària de l'anime, que és Toei Animation


Per fi tenim títol oficial per a la pel·lícula número 20 de Dragon Ball que s'estrenarà el 14 de desembre a cinemes: Broly. Curt i determinant, i amb aquest títol a més ja podem entreveure per on aniran els trets en una pel·lícula que hauria de seguir argumentalment allà on el va deixar el capítol número 131 de Dragon Ball Super. Teòricament, ho farà recuperant un vell conegut dels OVAs dels 90 com és el Saiyan llegendari Broly, malvat de pel·lícules com Esclata el Duel (1993), El Retorn de Broly (1994) i El Combat Definitiu (1994). Però anem per parts.

Abans de valorar l'entrada del personatge Broly en aquesta suposada continuació argumental de Dragon Ball Super, hem de saber que les anteriors aparicions de Broly als OVAs de Dragon Ball Z van ser decisions creatives estrictament preses per l'empresa propietària de l'anime, que és Toei Animation, i, per tant, no tenen cap lliga argumental -ni tan sols creatiu- amb el màniga original de Dragon Ball d'Akira Toriyama. Amb Broly (i em refereixo a la pel·lícula número 20), sí que hi ha aquest lliga, a causa de la implicació que està tenint Akira Toriyama en la producció de la pel·lícula en el tema argumental, a més del disseny dels personatges.

Seguint amb Akira Toriyama, fa uns mesos va explicar en una entrevista que la seva intenció era explicar l'origen dels Saiyans, cosa que el manga passa de puntetes i que l'animi, creat per Toei Animation (sobretot a les seves OVAs), ha d'intentar crear una coherència però sense dotar-la de profunditat. Ara, segons Toriyama, la pel·lícula Broly està decidida a donar una explicació a aquest origen, recuperant per a això personatges com Freezer i fent aparèixer altres com Yamoshi, que és el primer Saiyan Llegendari. Podeu llegir un article especial sobre això fent clic aquí.


En fi, de moment Toei Animation ens va facilitant informacions amb comptagotes. En tot cas ja tenim un títol, un teaser tràiler, i un pòster collonut en què es veu una persona a la part superior que podria tractar-se de Broly en el seu estat bàsic (sense estar convertit en Super Saiyan), però també hi ha qui diu que podria tractar-se de Yamoshi. Així que més paciència, i esperem que aviat es concreti un argument que haurà d'unir Broly, Freezer, Yamoshi, i Goku i Vegeta. Sembla fàcil a primera vista, però cal tenir en compte que l'arc temporal és important.




JA ENS VAN DONAR PISTES:

Tant Toei Animation com Bandai (empresa distribuïdora del marxandatge oficial de Dragon Ball), ja van donar pistes sobre la línia que podria seguir la nova pel·lícula de Dragon Ball Super titulada Broly. D'una banda, fa uns dies us comptem com a Toei Animation -juntament amb l'empresa d'esdeveniments cinematogràfics Fathom Events- està preparant un esdeveniment especial als Estats Units que tindrà com a protagonista la projecció a cinemes d'alguns OVAs de Dragon Ball Z, entre els quals es troba Esclata el Duel, pel·lícula protagonitzada per Broly com a dolent. A més, també es projectarà un parell de mesos més tard la pel·lícula L'últim combat (1990), pel·lícula que explora el passat dels Saiyan. Podeu llegir el post complet amb tots els detalls clicant aquí.

D'altra banda, Bandai, al gener té previst treure a la venda una figura increïble de Broly de la línia Figuarts Zero. És evident que recuperar Broly en una pel·lícula ben segur atraurà els col·leccionistes per comprar-la. Coses de marxandatge... Per cert, la figura, que és espectacular, mesurarà gairebé 30 centímetres i tindrà un preu d'uns 9.000 iens (70€).

  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris