Cosplay de superherois al 33 Saló del Còmic de Barcelona


Sens dubte un dels plats forts de la darrera jornada al Saló del Còmic va ser el Cosplay de Superherois. Tot just van participar 7 grups, potser menys que altres vegades, però almenys els espectadors van poder veure tota mena de coreografies i disfresses, tant en grup com individuals. De tota manera, com és habitual en aquest tipus d'esdeveniments, més que l'originalitat de les coreografies exhibides o del treball més o menys emprat en el disseny de les disfresses, el premi és sentir-se partícip d'aquest to festiu que habitualment hi ha entre tots els participants i espectadors.

A continuació mostro una foto de família amb tots els cosplayers, juntament amb les boniques noies del jurat (veteranes i multipremiades en diferents esdeveniments cosplay), així com amb els comuns presentadors que tan bé saben portar aquests Cosplays al Saló de Còmic i al Saló del Manga. Felicitats a tots!!

La següent fotografia mostra els que per mi van fer la millor coreografia de la tarda, a més de la seva treballada elaboració de la disfressa. Segons van comentar els protagonistes, van dedicar 9 mesos a dissenyar aquestes disfresses d'Iron Man, que a més del disseny de la genial armadura, també disposa d'un sistema de llums que simulen els poders del personatge, juntament amb altres trucs, i que van deixar clar les ganes i esforç que han emprat tots dos per a la seva exhibició a l'esdeveniment. D'altra banda la coreografia que van realitzar, sense ser res de l'altre món, va funcionar, fins i tot van fer servir trucs de fum per simular que estaven volant! Moltes felicitats a aquests apassionats d'Iron Man perquè van estar genial!!  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris