ECC Ediciones publicarà dos nous manga de Shintaro Kago

ECC Ediciones ha adquirit dues noves llicències d'obres del dibuixant japonès Shintaro Kago, l'autor de títols tan emblemàtics dins de l'eroguro com són Reproducción por mitosi o Fetus Collection. Ho han revelat avui, dissabte 3 de novembre, a la presentació de novetats de l'editorial per a l'any que ve.


ECC Ediciones ha adquirit dues noves llicències d'obres de Shintaro Kago


El primer títol que s'ha revelat és el de Los secretos de ls historias del mundo (Nouka Suitai no Kikairon-teki Sekaikan ni Kansuru Ikkousatsu), un volum únic tal com és habitual en l'autor, que recrea un món distòpic on els éssers humans són fabricats en lloc de néixer, excepte en els guetos on són abandonats majoritàriament en néixer.

L'altra obra llicenciada per ECC Ediciones és Dance! Kremlin Palace. És una obra que recopila història autoconclusives que van ser editades el 2003 i que satiritzen amb el comunisme de la Unió Soviètica. Dance! Kremlin Palace satisfarà els que vulguin trobar el Shintaro Kago més radical, el que abusa de nus, violència i escatologia.

Per tant, Els secrets de les històries del món i Dance! Kremlin Palace seran publicats per ECC Ediciones, probablement el 2019.  


Dance! Kremlin Palace

Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris