El llibre "Entrevistas con directores del cine fantástico" ja a la venta

Cinquanta-dos entrevistes que aproximen el lector a la personalitat cinematogràfica de cineastes especialitzats en gènere fantàstic, com Joe Dante, Brian Yuzna o George A. Romero. 


L'editorial Kane Ediciones ha publicat el llibre Entrevistas a directores de cine fantástico, una antologia que recull fins a cinquanta-dos entrevistes a cineastes que, en major o menor mesura, han desenvolupat les seves respectives carreres professionals dins dels paràmetres del gènere fantàstic.


Cada una de les entrevistes ve acompanyada d'una breu introducció al personatge i la corresponent filmografia. Tot plegat serveix per aproximar al lector a la personalitat cinematogràfica de l'autor, així com dels títols que componen la seva obra.


A Entrevistas a directores de cine fantástico s'hi poden llegir entrevistes a autors que avui ja podem considerar com a institucions al gènere, com són Joe Dante o Don Coscarelli; altres a gent desapareguda com George A. Romero, Richard Fleischer o Tobe Hooper; també cineastes de culte com Stuart Gordon, Brian Yuzna o Jack Sholder; i fins i tot de “maleïts” com Jesús Franco i Richard Stanley.


Els responsables d'aquest volum de gairebé 500 pàgines són Àlex Aguilera, José Luis Salvador Estábanez i Carlos Durbán, grans experts en gènere fantàstic i responsables d'altres publicacions editorials relacionades amb el gènere, així com la gestió de mitjans de comunicació especialitzats i cobertura de festivals. Val la pena afegir que, un servidor hi ha col·laborat.


Podeu comprar Entrevistas a directores de cine fantástico a llibreries com Fnac o Casa del llibre.


DATA DE PUBLICACIÓ: 16 de novembre de 2021


DIMENSIONS: 17 cm (ample) x 23,5 cm (alt). Tapa tova amb solapa i contra solapa.


NOMBRE DE PÀGINES: 485. Inclou 160 fotografies a color i blanc i negre.


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris