El terrorífic curt 'Mystery Box' (2019) de Sonny Laguna, ja disponible

Lisa Henni protagonitza Mystery Box, un curt de terror dirigit per Sonny Laguna (Wither, Puppet Master: Littlest Reich)


Avui, dimecres 10 d'abril del 2019, s'ha estrenat a través de YouTube el curtmetratge de terror Mystery Box. Es tracta d'un curt d'origen suec que serveix per tornar a unir els responsables de la productora Stockholme Syndrome Film, en què formen part els cineastes Sonny Laguna, Tommy Wiklund i David Liljeblad, responsables de clàssics moderns com Wither, Puppet Master: Littlest Reich o We are monsters.

És un curt de 10 minuts i que té l'actriu Lisa Henni (Wither) com a protagonista. Està sota les ordres de Sonny Laguna, que és qui s'encarrega de dirigir el curt partint d'un guió escrit a sis mans al costat de Tommy Wiklund i David Liljeblad, que a més ells dos s'encarreguen de produir Mystery Box.

"La història tracta sobre una dona anomenada Moa, que es troba sola de vacances en una cabana situada a una petita illa als afores d'Estocolm. Un dia, en revisar la seva xarxa de pesca, una vella caixa de metall s'encalla en ella. Moa se l'emporta a la cabana i la col·loca al cobert, però amb la intenció de desfer-se'n més tard. Just després del sopar, se sent un so estrany fora de la cabana. Ella obre la porta principal, i descobreix que la caixa és als seus peus."

Val a dir que Mystery Box ja ha tingut circulació per algun festival com Monster Fest (Austràlia), però finalment l'estrena del curtmetratge ha estat directament a través de YouTube. El cartell és terrorífic i venint dels seus responsables el bany de sang sembla assegurat.

Aquí teniu el curtmetratge Mystery Box:  



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris