El tràiler d'AMITYVILLE BIGFOOT et deixarà bocabadat!

El goril·la monstruós i la famosa casa maleïda Amityville s'uneixen en aquesta pel·lícula de terror de baix cost protagonitzada per Eric Roberts.


SRS Cinema estrenarà el 2022 la pel·lícula Amityville Bigfoot, protagonitzada per Eric Roberts, Lauren Francessca, Lorelei Linklater, Tuesday Knight, Trent Hagga i Shawn C Phillips.


És el mateix Shawn C Phillips qui ha escrit i dirigit la pel·lícula, recolzat en l'escriptura del guió per Julie Anne Prescott. Aquesta dona possiblement us sonarà més per la seva participació com a actriu a desenes de pel·lícules de terror de baix pressupost en l'última dècada com Teacher Shortage o Arachnado.


SINOPSI: Amityville Chemical Company té un secret fosc. Un dels seus últims experiments està a punt d'alliberar-se i causar estralls als habitants dels boscos propers. Una criatura monstruosa escapa i acabarà atacant a cada grup de joves desprevinguts.


El director d'Amityville Bigfoot reconeix la gran quantitat de pel·lícules basades en aquest monstre, i que fins i tot ell en va participar en una anomenada Assault of the Sasquatch. No obstant això, també assegura “Amb aquesta pel·lícula tenia moltes ganes de fer una cosa totalment diferent del que esperaries d'una pel·lícula de Bigfoot. Crec que hem aconseguit fer alguna cosa especial


Tràiler oficial Amityville Bigfoot:



Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris