EXTRAS, el debut de Linnea Quigley com a directora haurà d'esperar


El passat 16 d'octubre va finalitzar el crowd-funding a Kickstarter de la pel·lícula Extras!, el títol documental que hauria d'haver suposat el debut darrere de les càmeres de Linnea Quigley. I parlo en passat, simplement perquè la resposta per part dels fans no va ser l'esperada i el projecte no va assolir els 16.000 dòlars que s'havia marcat com a objectiu per executar la pel·lícula, i, per tant, finalment no es farà.

Tot just van ser 46 persones les que van aportar alguna quantitat al projecte, arribant a la xifra de (només) 4.000 dòlars. Personalment, jo vaig ser un d'aquells 46 inversors que confiàvem que la popularitat d'una actriu consolidada en el gènere de terror com és Linnea Quigley, mobilitzés els fans i entre tots aconseguir gaudir d'un nou títol a la seva carrera que li suposaria una tornada al món del cinema per la porta gran. "Extres!" pintava bé, havia de suposar un exercici de documentació de com els joves que pretenen entrar al món del cinema partint d'una fascinació als seus referents cinematogràfics, s'embarquen en un camí complicat, estrany, bonic a estones, però de vegades polèmic, en un món fosc i opac com és el del cinema. La veu de l'experiència de Linnea Quigey havia de ser la garantia de l'èxit, però el projecte de moment queda aparcat.

Segons em va escriure el que havia de ser productor de la pel·lícula, Jason Paul Collum (director, crític i escriptor de cinema), el projecte no es farà de moment, però en breus setmanes tindrem notícies d'un nou crowd-funding que plantejarà una idea similar però enfocada altrament. D'aquesta manera, amb persistència, estic segur que tard o d'hora Linnea Quigley dirigirà una pel·lícula perquè aquest és l'objectiu.

Caldrà estar atents.  


Publica un comentari a l'entrada

0 Comentaris